FixLand Geodesy

Societatea FixLand-Geodesy este o societate romanească privată, specializată in domeniile de Cadastru, Topografie, GIS, Urbanism şi Proiectare.

Dezvoltarea societaţii noastre, are ca pivot, încă de la începuturile acesteia, Clientul, pentru care se oferă cu atenţie o calitate ireprosabilă a serviciilor într-un termen cât mai scurt posibil.
Aşadar, cerinţele clientului sunt satisfăcute prin Precizie, Calitate şi Punctualitate, criterii de bază ale societăţii noastre, pentru onorarea serviciilor solicitate.

Garanţia acestor criterii de bază, este susţinută atât de experienţa solidă a personalului specializat, cu o vechime de peste 8 ani în domeniu, precum şi de aparatura de ultimă generaţie pe care o deţinem.

Pe scurt, FixLand-Geodesy este o societate care îmbina energia, competenţa şi curajul tinerilor ingineri, cu experienţa, diversitatea şi profesionalismul veteranilor.

Feedback-ul clientiilor

Garantia calitatii ireprosabile este sustinuta atat de experienta personalului specializat , cat si de aparatura de ultima generatie pe care o detinem.

Catalog FixLand

100%

CADASTRU

100%

TOPOGRAFIE

100%

CERTFICATE ENERGETICE

100%

CONSULTANTA