]

Pachetele noastre

        Persoanele fizice pot beneficia de oricare din serviciile oferite de compania noastră cu un discount de 20%, dorinţa noastră fiind aceea de a promova actualitatea actelor de proprietate în corelare cu realitatea din teren a imobilelor, precum şi a eficientiza tranzacţiile imobiliare sau dezvoltarea regională prin obţinearea finanţărilor de orice natură.

        Agentiile imobiliare pot beneficia de servicii de identificare , intabulare în vederea vânzarii, comasare, trasare imobile sau certificare energetică, precum şi realizare relevee pentru construcţii sau apartamente. Deasemenea pentru agenţiile imobiliare care sunt interesate de achiziţii terenuri se oferă un pachet de servicii de identificare, intabulare, comasare şi trasare imobile, servicii inglobate intr-o bază de date complexă şi personalizată după criteriile beneficiarului.

       Dezvoltatorii imobiliari sau firmele de constructii pot beneficia de un pachet de servicii complete pentru construcţiile dorite. Asadar, realizăm şi obţinem pentru dumneavoastră: P.U.Z.; Certificat de urbanism; Autorizaţie de construcţie; Proiect construcţie civilă sau industrială; Trasare fundaţie/axe; Certificat energetic; Intabulare construcţie şi Apartamentare.

       Fermele si agricultorii pot beneficia de un pachet de servicii important din punct de vedere organizatoric prin:

 

- Identificarea, intabularea, comasarea şi compartimentarea imobilelor pe diferite categorii (Proprietate/Arendă / Cultură)

- Implementarea, exploatarea şi/sau intreţinerea bazei de date relaţionale asociate de tip G.I.S. personalizată conform cerinţelor beneficiarului

- Actualizarea informaţiilor privind suprafeţele reale ale imobilelor/culturilor agricole existente în teren şi corelarea documentelor de proprietate sau posesie, cu situaţia actuala din teren

         

      Primariile pot beneficia de un pachet complex de servicii privind punerea în posesie a imobilelor în urma legilor retrocedării terenurilor, precum şi proiecte ample cum ar fi:

 

- Proiecte de amenajare, reabilitare şi modernizare a unor elemente patrimoniale si drumuri intravilane sau extravilane

- Implementarea unei baze de date complexe de tip cadastru sistematic, prin executarea masurătorilor tuturor imobilelor din intravilanul comunei şi corelarea acestora cu evidenţele fiscale şi agricole.